Billiga guldringar online

Förlovningsringar guld

Har du och din partner äntligen bestämt er för att visa världen att det är ni som hör ihop? Idag är det vanligt att förlova sig men det behöver inte alltid leda till giftermål. Vissa nöjer sig med att köpa en förlovningsring. Andra är helt inriktade på bröllop och sätter in förlovningsannons och ordnar förlovningsmiddag. Att välja förlovningsringar i guld eller silver kan vara ett roligt gemensamt projekt där båda parter får jämka och säga vad dom tycker.

Vissa föredrar enkla och klassiska förlovningsringar guld medan andra kanske väljer att köpa alliansringar. Dessa ringar började användas i början av 1930-talet i Sverige och har en rad med stenar, vanligtvis briljanter.

Oavsett vilken typ av ring som du och din partner letar efter så finns det en mängd förlovningsringar och vigselringar på nätet som ni kan välja mellan. Enkla klassiska ringar i guld hittar ni exempelvis hos Hedbergsguld. Här kan ni köpa ringar i både röd– och vitguld och kan även välja gravyr i textat typsnitt eller skrivstil. Ta exempelvis en titt på den vackra och stilrena ringen ”Diamond romantico 025” där gravyr ingår. Eller om ni letar efter en superklassisk ring så bör du kika på ”Diamonod romantic0 845” av rödguld. Ringen är 5 mm bred och har vackra kupade kanter.


Om ni letar efter just alliansringar så hittar ni det exempelvis hos nätbutiken Chanti. Här hittar du vackra alliansringar med både safirer, zirkoner och diamanter. Även sajten brollopschansen.se har ett stort utbud av vackra alliansringar. Kolla exempelvis in den häftiga ”helalliansringen” med en slät guldring! Ringen är tillverkad i vitguld och har 57 briljanter och en mattslipad ring i rödguld. Om ni letar efter ett lite billigare alternativ av förlovningsring så bör ni titta på butiken Hellkes ringar. Här finns bland annat den enkla och vackra förlovningsringen ”Base 5” som är tillverkad av 18 k rödguld. Priset ligger på cirka 6 000 kronor. Det går också att komma ner ytterligare i pris om ni väljer den läckra ringen ”Base 9”.

Ett smart sätt att välja storlek på ring är att utgå från en välpassande ring som du redan har. När du beställer ring online så behöver du endast uppge samma mått och slipper besöka butiken för att pröva ringen innan du köper den. I de flesta fall erbjuds du också ett billigare pris när du handlar via nätet. En annan sak ni behöver tänka på innan ni köper till exempel vigselringar på nätet är att leveransen kan ta lite tid. Särskilt om ni funderar på att beställa specialdesignade guldringar med anpassad gravyr.

När ni väl har köpt ringarna krävs det lite underhåll för att hålla de i lika snyggt skick som de levererades i. Det enklaste sättet är att lämna in ringen hos guldsmeden för ett så kallat ”ultraljudbad”. Men du kan också köpa ett särskilt tvättmedel som är avsett för tvätt av smycken eller använda varmt vatten och vanligt diskmedel och sedan skrubba ringen med en tygbit eller borste. Kom också ihåg att ta av ringen innan du ägnar dig åt städning för att undvika onödigt slitage.

Lycka till med köpet av den rätta förlovningsringen!

Allt om guldringar!
Billiga guldringar online
Köp guldring billigt hos:
Länktips: