Billiga guldringar online

Vigselringar guld

Den stora stunden är inne. Ni tittar varandra djupt i ögonen. Hon säger ja och han säger ja och ringarna tas fram. Du har säkert gått igenom scenariot inför vigseln flera gånger i huvudet. Allt ska klaffa och vara perfekt. Inte minste vigselringarna.  Att välja vigselringar kan ta lång tid. Det finns många aspekter att fundera på innan ni bestämmer er. Vilken design ska ringarna ha? Vad ska de kosta? Hur många karat ska de bestå av?

Det är mycket som ska planeras inför en vigsel: val av kyrka, inbjudningar och kläder. Men se till att välja vigselringar i tid. Om ni väljer specialdesignade ringar med gravyr kan leveransen ta ett par veckor.

En klassisk vigselring är vanligtvis slät och tillverkad av guld. Hos Hedbergs guld & silver hittar du en mängd vackra och klassiska vigselringar av guld från 5000 kronor och uppåt. Du kan bland annat välja mellan ringar tillverkade av rött guld och matterat vitt guld. Vill du ha en ring med något ”extra” bör du titta på ”Schalins vigselring” som har en mönstrad vinge med två stycken diamanter. Även ringen ”Europa exklusiv” har det där lilla extra som du kanske är ute efter.


Hos juvelerarbutiker online kan du också välja utifrån ett stort utbud av exklusiva guldringar. En del butiker har en egna ateljéer och säljer specialdesignade smycken som de själva tillverkat. Här kan du också få en vigselring utformad utifrån dina unika smakpreferenser! Så är du kreativ och vet vad din partner gillar kan detta vara ett perfekt alternativ. Känner du att du inte vågar dig på att lämna ett eget förslag kan du alltid kika på de olika butikernas kollektion av ringar som definitivt passar till alla sorters vigslar. Ett tips är exempelvis att välja en matterad guldring med ett läckert rutmönster med briljant slipade diamanter!

Om ni har en tajt budget och letar efter enkla guldringar till vigseln så är det perfekt att göra köpet online. Här finns billiga enkla och släta ringar av 18 k guld för endast ett par tusenlappar! Många ringar går att välja i röd- och vitguld och ni har också möjlighet att lägga till gravyr. Genom att köpa vigselringar på nätet finner du en stort utbud av snygga och billiga mönstrade ringar och tvåfärgsringar.

Att hitta den perfekta storleken och passformen på vigselringen kan vara lite klurigt. En bra lösning är att beställa hem gratis ringmått från butiken där du vill köpa ringarna. Då kan du enkelt pröva dig fram till den storlek som passar bäst. Många butiker som säljer ringar online erbjuder sig att skicka hem ringmått gratis till dig om du skickar tillbaka dom inom ett par dagar. Om du ska mäta fingret så är det bäst att göra det på kvällen eftersom det då tenderar att vara som störst.

Att handla ringar via nätet är både enkelt och trivsamt. Du och din partner kan i lugn och ro titta på bilder och diskutera er fram till ett beslut utan att behöva trängas eller köa i en butik!

Allt om guldringar!
Billiga guldringar online
Köp guldring billigt hos:
Länktips: